Norsk Heiskontroll

Om Min side

​​​​​​​​Illustrasjon PCMin Side er en digital tjeneste for alle våre kunder og samarbeidspartnere. Heiseiere, forvaltere, heisleverandører og ettersynsfirma har tilgang til Min Side.


Regjeringen har bestemt at alle statlige etater skal kommunisere via digital post fra andre kvartal 2016. På linje med dette, så har vi jobbet aktivt for å få alle våre faste kunder over på Min side innen utgangen av 2016. Og - vi er nesten i mål! For våre kunder så betyr dette at fra og med andre kvartal 2016 så var alle rapporter tilgjengelig på Min Side. Tjenesten Min side fungerer dermed som en elektronisk postkasse og som et arkiv for alle våre kunder. Min Side gir deg full oversikt og sikkerhet for dine rapporter og historikk. Andre fordeler for deg som bruker av Min Side er beskrevet nedenfor.

​Eier av heis/løfteinnretning

Min Side gir deg som heiseier oversikt over alle dine løfteinnretninger, kontrollrapporter og teknisk informasjon. Straks våre kontrollører har utført sikkerhetskontroll på en eller flere av dine løfteinnretninger, mottar du en melding om at rapporten er tilgjengelig på Min Side. Heiseier kan også benytte seg av en forvalter til å påse at anleggets drift er trygg og at periodisk sikkerhetskontroll gjennomføres hvert annet år.​ 

Heisleverandør/servicefirma

Som leverandør av heis og andre løfteinnretninger kan du på Min side legge inn bestilling på sluttkontroll av nyanlegg og få oversikt over rapporter etter samsvarskontroll/sluttkontroll. Som servicefirma har du også tilgang til informasjon om løfteinnretninger hvor dere står registrert som servicefirma. Rapporter og andre data om løfteinnretningene vil være tilgjengelig når heiseier har tillatt dette. 

Sist endret: 17.02.2017​​​​​​​​​

Ny bruker?​

Norsk Heiskontroll har fokus på miljø og på å bli en papirfri organisasjon. Derfor har vi satt som mål å få alle våre kunder til å bruke Min Side for å lese ​rapporter fra sikkerhetskontrollene.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen på Min Side!


Miniatyrbilde av spørsmålstegn

Har du spørsmål om Min side,
så kontakt vår kundesupport
​:

 Epost: kundeservice@nhk.no​   |  Tel.: 22184580